Product beoordelingen voor Stellingkast / Opbergrek

Schrijf uw eigen beoordeling
*
*
Slecht
Uitstekend
Huidige beoordelingen
Stevig opbergrek
Ik heb er zo al 15 staan en zojuist nog 10 bijbesteld Simpel in elkaar te steken en stevig materiaal en toch licht om te verplaatsen
Gast | 25-8-2017 10:03
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (31/3)
Staat snel in elkaar
Een verademing na al die jaren Ikea. Staat zo in elkaar!
Gast | 8-9-2017 16:45
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (22/2)
Op 1 ding na perfekt
Prima stellingkast en zeer stabiel maar.....
Wanneer je er 2 naast elkaar zet de zgn. werkbankoptie heb je dus te weinig onderzetters. Er wordener standaard 4 bijgeleverd maar nu heb ik er 8 nodig, gevolg is schepe metalen delen op de houten vloer. Jammer.
Gast | 20-4-2018 11:44
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (4/2)
Goed opbergrek!
Een prima opbergen met veel ruimte. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en hij is erg stevig.
Gast | 10-6-2018 10:36
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Scherpe randen staanders
Prima rek eenvoudig in elkaar te zetten, echter de randen zijn
door het stansen vlijmscherp.
Ik adviseer dan ook om deze voor het monteren er een fijn
stukje b.v.120 schuurpapier langs te halen maakt een
wereld van verschil.
Gast | 6-8-2018 11:37
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (5/0)
Top!
Voor deze prijs echt een fijn, stevig rek dat makkelijk in elkaar te zetten is.
Kwalitatief veel steviger dan duurdere rekken van de bouwmarkt. Aanrader!
Gast | 24-8-2018 21:24
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (3/1)
Stellingkast
Wat zijn de afmetingen van het rek
Gast | 1-1-2019 10:53
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
M.
degelijke stelling voor weinig geld. Het 'in elkaar zetten' moet je even met beleid doen, want de afzonderlijke onderdelen buigen makkelijk. (en de lipjes willen weleens nar byiten blijven steken in plaats van terug vouwen) Ook moet je de gehele stelling voorzichtig aan de onderste poten optillen om op zijn plaats te zetten, maar als ie eenmaal staat is hij boven verwachting sterk!
Gast | 7-4-2019 21:10
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (4/1)
Stelling
Wat is de afmeting van deze stelling
Gast | 3-9-2019 22:41
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Stellingkast
De stellingen van de bouwmarkt stonden niet stabiel, miskoop. Deze stellingen zijn scherp geprijsd, en staan stabiel zoals het hoort. Ik ben uiterst tevreden over de levering en kwaliteit van dit artikel.
Gast | 15-5-2020 12:48
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
STEVIG REK
Voor deze prijs een mooi rek, snel in elkaar te zetten, ik wil wel aanraden om als je er meerdere naast elkaar plaatst deze met bouten te verbinden.

MH
Gast | 11-1-2021 14:56
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)